Meiboomviering Parkresidentie Bernice in Lauwe

Apr 27, 2022 | Events

Vorige week werd in aanwezigheid van Schepen Mieke Syssauw, de kopers, de medewerkers van Verstraete.team en de makelaars, klokslag 13 uur de meiboom geplaatst op de site van Parkresidentie Bernice in hartje Lauwe, een thuishaven na een heerlijke wandeling aan de Leie. Met de plaatsing van de meiboom vieren wij het hoogste punt van de bouw dat bereikt werd. Volgens deze eeuwenoude traditie zou dit voorspoed betekenen voor de bouwvakkers en de toekomstige bewoners van het gebouw. Tevens symboliseert het dat de constructies zo stabiel, groot en sterk mogen zijn als een boom. Verstraete.team, aannemer en projectontwikkelaar uit Roeselare – actief in bouw, hout, immo en zorg – bestaat al ruim 200 jaar en houdt deze traditie graag ter ere. “We zijn er trots op dat ons team, onder leiding van Siebe en Sammy, ondanks deze uitdagende tijden, er in geslaagd is de planning ruimschoots te behalen”.

‘Parkresidentie Bernice’ in de Leiestraat in Lauwe bestaat uit 30 appartementen en een kinepraktijk, ligt pal in het centrum nabij de Lauweplaats die in 2023 zal worden heraangelegd, en op een boogscheut van de Leievallei. Een bijzondere troef is het mooie park met wandelpaden, petanquebaan en mogelijkheid tot het houden van moestuintjes. Elk appartement bestaat uit één of twee slaapkamers en varieert van 67 tot 106 vierkante meter. Parkresidentie Bernice is er voor jong en oud met het oog op levenslang wonen. Zo is elk appartement uitgerust met HelloHelp, waarmee de bewoner via het ingebouwde communicatiesysteem zorg op maat kan oproepen wanneer hij dat nodig heeft. Bij de aankoop van uw appartement zit het abonnement van vijf jaar inbegrepen, maar hoef je het niet meteen te activeren. Jonge vijftigers bijvoorbeeld die een zo’n appartement kopen, kunnen tot 20 jaar wachten om HelloHelp te activeren.

Kinesiste Charlotte Vandenbulcke zal links op het gelijkvloers haar praktijk hebben. Zij is gespecialiseerd in manuele therapie, lymfdrainage, perinatale begeleiding en bekkenbodemreëducatie (i.o). Dit is een hele mooie aanvulling op het HelloHelp concept. Zij start haar praktijk in Parkresidentie Bernice begin 2023.

Heel actueel zijn de ongeziene prijsstijgingen van de bouwmaterialen. Aangezien Verstraete aannemer én ontwikkelaar is van dit project, kunnen wij de geïnteresseerden die voor het zomerbouwverlof (d.i. voor 16 juli 2022) tot aankoop overgaan, een vaste verkoopprijs garanderen, zodat zij zich geen zorgen moeten maken over hun aankoopbudget. 

Bron: hetnieuwsvanwestvlaanderen.be

Ontdek hier meer info over dit project!

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting