Nieuwbouwzondag 24 april

Apr 20, 2022 | Events

Op 24 april is het weer zo ver nieuwbouwzondag!

Wij zullen u met open armen ontvangen in een van onderstaande projecten en staan klaar om op al uw vragen ter plaatse te antwoorden.

Bij ons kan u terecht bij uw zoektocht naar de ideale woonst of interessante vastgoedinvestering.

Maak hieronder kennis met de verschillende deelnemende nieuwbouwprojecten van Altro Projects!

Met trots lanceren we de verkoop van de 2 de fase in het project City Gate Machelen, een mixed woonproject voor zowel bewoning als investering.

Met ons mooie aanbod aan kwalitatieve appartementen, geniet u van toegankelijke instapprijzen en een groot marktpotentieel in een toekomstbuurt aan de rand van Brussel.

City Gate omvat een uniek en divers aanbod, van betaalbare appartementen tot ruime penthouses en handelspanden.

Op zoek naar rust en natuur, maar u wilt het bruisende stadsleven niet missen? Dat kan in nieuwbouwproject De Stroppen.
U woont vlakbij het water en op wandelafstand van het stadscentrum.

Ook in uw appartement is het aangenaam vertoeven. Bij het karaktervolle ontwerp en de keuze voor duurzame materialen stonden steeds het wooncomfort, de veiligheid en de rust van de bewoners centraal. In totaal worden 53 appartementen gebouwd. Naast een ruime leefruimte en 1,2 of 3 slaapkamers beschikt elk appartement over terras of tuin.

*6% BTW onder voorwaarden!

Wonen in De Tonne, dat is echt thuiskomen. Het kleinschalig woonproject met 5 kwalitatieve appartementen ligt op fietsafstand van het centrum.
Er is een vlotte verbinding met verschillende invalswegen, waardoor je er probleemloos een dagje op uit kan trekken.


De appartementen worden volledig afgewerkt verkocht en voldoen aan alle hedendaagse eisen omtrent energiezuinigheid, duurzaamheid, wooncomfort en kwaliteit.
Je kan je appartement volledig naar eigen smaak afwerken en inrichten.
Op je terras of private tuin kom je volledig tot rust.

Parkresidentie Bernice staat voor een prachtige architectuur met oog voor grote en lichtrijke appartementen met maximaal wooncomfort.

De appartementen bieden straat-of parkzicht met 1 of 2 slaapkamers en worden afgewerkt met een volledig ingerichte keuken en badkamer volgens uw eigen smaak en noden.

Voor onze investeerders is dit uniek woonconcept een mooie opportuniteit door zijn royale woonbeleving die klaar is voor de toekomst!

Residentie Alex I is een hoogwaardig en kleinschalig woonproject met 4 woonunits, waarvan 2 gelijkvloers appartementen met terras en tuin en 2 duplex appartementen met groot zonneterras, allen met een privatieve parking. De bewoonbare oppervlakte variëren tussen de 142m² en 190m² excl. terras en dit alles uitkijkend naar een groene omgeving.

Laat u overdonderen door de afwerking en het ruimtelijk gevoel van deze lichtrijke appartementen.

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting