Promotor in de kijker: GRAMMYCO

Dec 20, 2023 | Informatief

Verschillende woonprojecten werden het leven ingeroepen dankzij de expertise van GRAMMYCO. Met maar liefst 76 jaren en meer dan 200 projecten op de teller, is het volledige team van GRAMMYCO expert in haar vak – en dat zie je.

Totaalaannemer met ervaring

Het bouwbedrijf heeft aanzienlijke ervaring in het opleveren van grote residentiële projecten voor projectontwikkelaars.

Totaalaanpak als onderscheidende factor

GRAMMYCO onderscheidt zich van collega-ontwikkelaars door de volledige afwerking. Voordat kandidaat-kopers de knoop doorhakken, kunnen ze het project en de uitmuntende kwalitatieve afwerking aanschouwen. De plannen en tekeningen komen dus volledig tot leven, zodat de indeling van het appartement, de aangeboden ruimtes en de gebruikte materialen op voorhand te bezichtigen zijn. Dat garandeert een goed inzicht in het project vooraleer kandidaat-kopers tot aankoop overgaan.

Door de totaalaanpak van GRAMMYCO werd Graaf van Vlaanderen piekfijn in orde en volwaardig opgeleverd. Het bouwteam met meer dan 30 jaar ervaring kent alle kneepjes van het vak en zet aan het Graaf van Vlaanderenplein een nieuwbouwproject neer dat alle verwachtingen overtreft. Het project werd gebouwd volgens de allerhoogste standaarden en dat zie je terug in de uitmuntende afwerking. De plannen voor het project werden voortdurend bijgestuurd tijdens de verbouwing om de beschikbare ruimtes zo optimaal mogelijk te benutten en de historische gevel, daken en plafonds te behouden. Dat laatste maakt van Graaf van Vlaanderen een royale parel in hartje Gent.

Meer informatie over GRAMMYCO vind je op

www.grammyco.be

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting